Serveis de qualitat

Experts en atenció a la Gent Gran

També pots realitzar al nostre centre de dia només els tallers: Memòria i Estimulació Cognitiva així com Gimnàstica i Rehabilitació.

Tot i que no siguis client del nostre centre de dia, pots venir a realitzar els nostres Tallers de Memòria i Estimulació Cognitiva, així com la Gimnàstica i Reabilitació.
Només heu de demanar cita per concertar els dies convinguts.

Els nostres horaris (de dilluns a divendres):
Gimnàstica de 15:00 ha 16:00 h
Tallers de Memòria i Estimulació Cognitiva de 10:30 ha 12:00 h
Rehabilitació (a hores convingudes)

També podem realitzar aquests tallers a domicili, truca’ns i t’informarem.

Els nostres serveis

gimnasia-en-el-centro-de-dia

Professionals al teu servei

Al·legrare disposa d’un equip de deu professionals que atenen als usuaris amb amplia experiència professional i adequada formació. Aquest equip multidisciplinar compta amb una fisioterapeuta, infermera, psicòloga, i diversos auxiliars a més de servei de transport adaptat per cadira de rodes. A més comptem amb servei de menjador amb dietes personalitzades i servei de dutxa, entre altres.

Psicòloga especialitzada

A nivell de psicologia es basa en fer una primera avaluació per poder detectar a les persones que pateixen una pèrdua de memòria i poder-les diferenciar dels dèficits normals per l’edat. De les activitats més destacades que s’ofereixen són els tallers de memòria activa que els dissenya la psicòloga especialitzada, que consten de diferents activitats amb l’objectiu de promoure l’estimulació cognitiva i prevenir o alleujar els símptomes de deteriorament. Els usuaris hi assisteixen en grups reduïts i homogenis en funció del grau de deteriorament i les necessitats emocionals que presenten observades a partir d’exploracions semestrals. 

centro-de-dia-horta-guinardo-sala-de-gimnasia

Rehabilitació física diària

Es compta amb l’atenció professional d’una fisioterapeuta especialitzada la qual realitza plans individualitzats semestrals per a atendre les necessitats específiques dels usuaris (recuperació després de caigudes, etc). D’altra banda els usuaris supervisats per la fisioterapeuta i gerocultores realitzen rehabilitació física diària per a obtenir els beneficis que suposa estar actius, millorant la seva mobilitat i estimulant el manteniment necessari per les activitats de la vida quotidiana.

Activitats

Són moltes les activitats que es realitzen al Centre de Dia Alegraré i que ajuden a mantenir els nostres usuaris amb una aptitud receptiva en el dia a dia. Lectura, Puzles, exercicis de memòria… són realitzats diàriament per augmenten la qualitat de vida.